Spalding

Spalding Basketbal TF1000 Legacy Deep Channel Design mt 5

Spalding Basketbal TF1000 Legacy Deep Channel Design mt 5
€ 79,99 62,95 inclusief 21% BTW

Dit product is momenteel niet leverbaar
Bij 5 of meer stuks € 61,95 incl. BTW
Bij 10 of meer stuks € 60,95 incl. BTW
Bij 20 of meer stuks € 59,95 incl. BTW

Spalding Basketbal TF1000 Legacy Deep Channel Design mt 5 maattabel

Product omschrijving

Spalding TF1000 Legacy Deep Channel Design mt 5 vanaf €59,95 incl. BTW excl. verzendkosten. Deze bal is ook verkrijgbaar in maat 6 voor dames en 7 voor senioren

De Spalding TF-1000 Legacy Deep Channel is de basketbal van Spalding, met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wedstrijdbasketballen. Deze ontwikkeling is dan ook terug te zien in het Deep Channel design wat voor extra grip en goede speeleigenschappen zorgt.

Deze bal is internationaal goedgekeurd door FIBA catogory 5. 

Spalding

Het bedrijf Spalding is opgericht in 1876 door Alber Spalding in Chicago, Illinois. Het hoofdkwartier bevindt zich vandaag de dag in Springfield, Massachusetts en staat bekend als producent van ballen voor verschillende sporten, maar vooral voor basketballen en baseballs. Naast producent van ballen manifesteert Spalding zich ook als producent van schoenen en sportkleding. Als een van de grootste 5 sportmerken ter wereld maakt het merk geregeld gebruik van grote sport sterren in haar reclames. Daarnaast is Spalding onlosmakelijk verbonden met basketball sinds deze sport werd uitgevonden door college professor James Naismith in 1891. Tot op de dag van vandaag scoren alle NBA teams en andere internationale clubs met Spalding ballen. Kaliteit, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen zijn altijd de drijfveer geweest voor Spalding. Spalding is verantwoordelijk voor miscchien wel de belangrijkste ontwikkelingen op materiaal gebied van basketball!